ZUUVR – samenwerken met zwembadbouwers

De filosofie van ZUUVR gaat verder dan eigenbelang.
We zijn ervan overtuigd dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. 

We bieden onze ecologische oplossingen aan in samenwerking met zwembadbouwers.
Als het om ecologie gaat, is de tijd van klein denken; de tijd van voor eigen deur te keren – voorbij. 

Bent u een zwembadbouwer? Dan zal dit u interesseren. 

Als bouwer samenwerken met ZUUVR betekent: 

 • Focus. Onze focus ligt op ecologische technieken. Wij kunnen dit facet in uw opdracht uitvoeren. Zo krijgt u vrijheid en ruimte in de planning en kan ieder op zijn specialiteiten focussen.
  U wint, wij winnen en de klant ook!
 • Innovatie. Wees gerust dat we steeds de meest innovatieve en exclusieve technieken op de markt volgen, testen en aanbieden. 
 • Werken met een betrouwbare partner. We staan garant voor openheid, eerlijkheid en duurzaamheid. ( niet alleen mbt onze oplossingen, ook onze relaties!)
 • Gebruik het ZUUVR-label. Pak uit met kernwaarden als ecologie, duurzaamheid, gezondheid. Gesteund door een netwerk van verschillende vooraanstaande partners en instanties.
 • Ontzorging in sales. Als u een klant heeft die interesse heeft in the ZUUVR way, kan ons ervaren sales team ondersteunen in het verkooptraject.
  Wie beter dan wijzelf kan onze oplossingen tot in de puntjes voorstellen.
 • Ontzorging in uitvoer. Onze werfleiders volgen de werken op de voet, ze tekenen oa verder op uw autocad-plannen, zijn aanwezig op vergaderingen en zijn steeds goed bereikbaar.
 • Planning. Vang drukke, overplande pieken op door ons in te schakelen.
 • Pricing. Onze oplossingen zijn niet online te koop. Prijsafspraken tussen de architect, de klant en ZUUVR worden duidelijk afgesproken en beheerd.
 • Ontzorging in nazorg. Verkoop is belangrijk, de uitvoer is belangrijk, maar minstens even belangrijk is de nazorg. ZUUVR heeft een uitgebouwde Service & Maintenance afdeling. Zo blijven we de klant ook na de werken steeds ondersteunen en blijft uw én onze reputatie: betrouwbaar. 

Bent u particulier? 

Als u een zwembadbouwer gekozen heeft waar u in vertrouwt, behoudt deze relatie dan zeker. Wil u toch één of meerdere ZUUVRe oplossingen gebruiken: aarzel niet om ons in contact te brengen. 

Wij staan open voor out of the box samenwerkingen.
Een vertrouwensrelatie is cruciaal en dat respecteren we ook. We denken louter mee hoe we deze kunnen ondersteunen en zelfs versterken. 

Zwembad met bio filtratie in de natuur.