Het ZUUVR Label

ZUUVR staat voor iets groter dan een ‘installatiebedrijf’. Het is een visie, een mindset, een label.
Daardoor denken we groter, gaan we partnerships aan en combineren we kennis.
Met als resultaat: de ZUUVRste oplossing. 

De ZUUVRste oplossing, dat wil zeggen:

  • Duurzaam in elk facet. Contracten, producten, materialen, leveranciers, medewerkers, klanten, partners,… We focussen op de lange termijn.
  • Ecologie. We werken samen mét de natuur, ipv deze aan te vechten met bv chemicaliën. Geen of een minimaal waterverbruik, hergebruik van het water, minimale verwarmings- en elektriciteitskosten. De ecologische voetafdruk van een ZUUVR-project is beperkt. 
  • Gezondheid. 100% biologisch, 0% schadelijk. Toegankelijk voor iedereen. Gezond voor de zwemmer, voor onderhoudspersoneel, voor de natuur, voor iedereen die in contact komt met het zwembad. 
  • Betrouwbaarheid. We doen een grondige studie vooraf, begeleiden tijdens en na de werken. We hechten evenveel belang aan de voorbereiding, als aan de uitvoer zelf, als aan de service achteraf. We zijn enorm betrokken bij elk project. 
  • Financiële oplossingen. De ZUUVRste oplossing wil ook zeggen dat ze financieel haalbaar moet zijn, anders is er 1 partij ‘de koper’ niet tevreden. Daarom bieden we unieke financieringsmodellen aan waarbij we afbetalingsplan op maat voorstellen. Hierin calculeren we ook de verwachte besparingen. In veel gevallen daalt de totale cost of ownership vanaf dag 1. 
  • Innovatie. Nieuwe manieren, andere aanpak, out of the box oplossingen, daar staan we om bekend. Samenwerken met ZUUVR is samenwerken met de meest innovatieve technieken en mensen op de markt.
  • 360° aanpak. In de natuur hangt alles hangt aan elkaar. Het heeft vaak niet zoveel zin om 1 facet aan te pakken, omdat dit voor onevenwicht zorgt. We combineren kennis van verschillende specialisten ter zake zodat we een totaaloplossing bieden.

ZUUVR zwembaden zijn goedgekeurd door Volksgezondheid en Labo Derva.

Denk bewust, denk ZUUVR!