ZUUVR met architecten

Wij bieden innovatieve oplossingen, maar zijn geen designers. 

Onze oplossingen komen des te meer tot hun recht in het juiste ontwerp.
We hebben er resoluut voor gekozen zulke ontwerpen niet in eigen beheer (proberen) te maken.
We werken met een select netwerk van architecten, die onze oplossingen in tekenen in hun ontwerp. 

Bent u architect? Dan zal dit u interesseren.
Als architect samenwerken met ZUUVR betekent:

  • Artistieke vrijheid: teken maar! Onze unieke oplossingen en ervaring zorgen ervoor dat deze tekening zich vertaald naar de praktijk. ( bv Seals als naadloze afwerking, betonlook,…)
  • Innovatie. Wees gerust dat we steeds de meest innovatieve en exclusieve technieken op de markt volgen, testen en aanbieden. 
  • Werken met een betrouwbare partner. We staan garant voor openheid, eerlijkheid en duurzaamheid. ( niet alleen mbt onze oplossingen, ook onze relaties!)
  • Gebruik het ZUUVR-label. Pak uit met kernwaarden als ecologie, duurzaamheid, gezondheid. Gesteund door een netwerk van verschillende vooraanstaande partners en instanties.
  • Ontzorging in sales. Als u een klant heeft die interesse heeft in the ZUUVR way, kan ons ervaren sales team ondersteunen in het verkooptraject. Wie beter dan wijzelf kan onze oplossingen tot in de puntjes voorstellen.
  • Ontzorging in uitvoer. Onze werfleiders volgen de werken op de voet, ze tekenen oa verder op uw autocad-plannen, zijn aanwezig op vergaderingen en zijn steeds goed bereikbaar. 
  • Pricing. Onze oplossingen zijn niet online te koop. Prijsafspraken tussen de architect, de klant en ZUUVR worden duidelijk afgesproken en beheerd. 
  • Ontzorging in nazorg. Verkoop is belangrijk, de uitvoer is belangrijk, maar minstens even belangrijk is de nazorg. ZUUVR heeft een uitgebouwde Service & Maintenance afdeling. Zo blijven we de klant ook na de werken steeds ondersteunen en blijft uw én onze reputatie: betrouwbaar. 

Particulier

Bent u particulier? 

U kan bij ons terecht met uw zwembad aanvraag. Als u echter geen ontwerp heeft brengen wij u in contact met één van onze partnerships. Uiteraard kunnen we adviseren in grootte, gebruiksgemak etc…