In een jetstream zwembad stuwen pompen het water door jets waardoor je in tegenstroom kan zwemmen. Lees hier meer over de werking, mogelijkheden en prijzen.

Vergelijkbaar met een loopband.
Je zwemt ter plaatse op 1 plaats en het water stroomt langs je af. 

Zo kan je in een privaat zwembad, toch onbeperkt zwemmen.

Verschillende opties

Welke optie het best bij je past hangt af van je zwemervaring. Ben je een ervaren zwemmer met goede techniek, dan heb je meer weerstand nodig en kan je beter voor een propellor jetstream gaan. 

Voor de amateurs onder ons is een pompgestuurde jetstream zeker voldoende. 

Propellor gaat tot 400m3/u weerstand
Pompgestuurd gaat tot 70m3/u weerstand 

Design

Een jetstream wordt ingebouwd in de wand. Propellor jetstreams zitten gelijk met de wand en geven een erg slik design.
Pomp jetstreams zijn opbouw en zijn dus zichtbaarder. 

Compatibel met ZUUVR zwembad

ZUUVR bouwt enkel zwembaden met 100% natuurlijke filtraties, maar dat is zeker geen showstopper om een jetstream of andere opties te installeren. 

Een extra voordeel is dat een ZUUVR zwembad optimaal geïsoleerd en verwarmd wordt. Zo kan je langer trainen in een verwarmd zwembad, aan een minimaal verbruik! 

Niet enkel in kleine zwembaden

Vaak wordt gedacht dat een jetstream enkel gezet wordt in kleine zwembaden, bv onder de 8m lang. Maar dat is zeker niet het geval. 

Ook in langere zwembaden is een jetstream een ideale manier om te trainen. Je kan trainingsprogramma’s instellen, korter en verder weg laten zakken voor meer/minder weerstand,… 

Naast training en sport is het ook een leuke optie voor plezier. Je kan er met een band tegenin roeien, spelen met een bal,… 

DENK BEWUST DENK ZUUVR

GO ZUUVR

Een ecologisch zwembadContacteer ons