+ 10 jaar ervaring in team

Het team van ZUUVR werkt al langer samen. Tot 2021 werkten we samen in een gevestigd tuinbouwbedrijf, waar we de waterafdeling runden.
Met onze totaalprojecten werden we meermaals zwembadbouwer van het jaar, nr1 vijverbouwer benelux, zowel Limburgse als Vlaamse tuinaannemer van het jaar,… We weten dus wat projecten bouwen inhoud.

Het begon echter te knagen hoe de zwembadsector met water en verbruik omging. We wilden hier iets aan doen. We wilden onze kennis en expertise inzetten om een positieve ecologische impact te maken.

"Iedereen wil ecologisch zijn, maar niemand wil er comfort voor opgeven."

Wij trachten deze 2 hand in hand te laten gaan.

Een moedige stap (in het water)

We namen de moedige beslissing om onze waterafdeling af te splitsen en enkel nog te focussen op ecologische oplossingen.
De timing was niet ideaal (miss heeft u ook gehoord over de ‘corona-pandemie’?) maar de droom was duidelijk en de drang te groot.
We hervormden het hele bedrijf, zowel uiterlijk als innerlijk.
ZUUVR was ontstaan. 

Klaar om de sector te hervormen, om impact te maken, klaar voor de toekomst.

ZUUVR groeit

En het loont. Verschillende partners kiezen resoluut voor ZUUVR. Van architecten en zwembadbouwers tot hotels en wellnescentra.
Hoe meer goed functionerende projecten, hoe meer impact we maken. Ondertussen gaan we ook verder dan zwembaden, met oplossingen voor open water en voor de industrie.

Wij blijven alleszins onze missie verderzetten en zijn constant opzoek naar partners die onze mindset delen. Als u openstaat voor vernieuwing, ecologisch bewust bent, allergisch bent voor chemicaliën, wil leven naar de normen en waarden van deze tijd, contacteer ons!

Van gedachten wisselen?

Onze waarden


Ecologie

Duurzaam

Shosin

Dankbaarheid

VUCA wereld

Lean

Communicatie

Growth mindset

Focus

Jonathan Tybor

After Sales, Service & onderhoud

Mats Mens

Project Management

Hans Ollevier-Claeys

Sales, Studie & advies

DENK BEWUST DENK ZUUVR

GO ZUUVR

projectenoplossingen