ZUUVR Zero 3.0 maakt van je zwembad een ‘slim’ zwembad

07 november 2023

Ons waterfiltratiesysteem ZUUVR Zero, op basis van natuurlijke mineralen en bacteriën, krijgt een update waarmee je ZUUVR zwembad het zuinigste zwembad ooit wordt. Dankzij de integratie van een slimme sturing is elke component van je zwembad met elkaar verbonden en kan er ook met externe factoren zoals nettarieven en weersvoorspellingen rekening gehouden worden. Dat levert het ultieme gebruiksgemak op, maar ook heel wat extra besparingen.

Wat houdt ZUUVR Zero 3.0 precies in?

ZUUVR heeft een baanbrekende sturing ontwikkeld die erin slaagt om elk onderdeel van je zwembad, ook al komen die van verschillende fabrikanten, met elkaar te laten communiceren. Hierdoor kan je verschillende zaken zoals de waterkwaliteit, de zwembadpomp, het roldek, de verwarming of de backwash op één plaats monitoren én aansturen. Een unicum in de zwembadwereld.

De bestaande voordelen van de ZUUVR Zero-filtratie zoals water- en energiebesparing, een unieke zwemervaring zonder chemicaliën, enz. blijven behouden. ZUUVR Zero 3.0 gaat de basiswerking van de filtratie zelf ook verder optimaliseren zodat je een nóg betere waterkwaliteit krijgt en nog meer bespaart.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Slimme aansturing

Alle componenten van je zwembad worden slim aangestuurd door bijvoorbeeld rekening te houden met de aanwezige zonne-energie, de huidige nettarieven, de weersvoorspellingen of de gebruiksdagen van je zwembad. De filtratie communiceert met je digitale meter waardoor er vanaf nu enkel energie ingezet kan worden als er een overschot is. Heb je liever een bepaalde basistemperatuur en mag er enkel extra verwarmd worden als er overschot is, geen probleem. We kunnen zelfs op basis van weersvoorspellingen je zwembad aansturen zodat op regenachtige dagen je zwembad niet meer volledig op temperatuur wordt gebracht. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Gebruiksvriendelijke app

Bedien alles met één overzichtelijke app die alle belangrijke elementen van je zwembad toont: de watertemperatuur (verwarming), status van het roldek of zelfs vereiste acties. Zo zie je in één oogopslag wanneer je de bacteriën in het zwemwater moet aanvullen, kan je eenvoudig je roldek openen of kan je een zwembadonderhoud aanvragen bij ZUUVR. In de app kan je ook in real time je verbruik opvolgen en bijsturen. Ga je een weekendje weg, stel dan de verlofmodus is, zodat je zwembadverbruik in dat weekend daalt.

All-in-one

De nieuwe versie centraliseert alles wat met je ZUUVR zwembad te maken heeft. Naast de operationele werking van je zwembad, kan je via de app ook vragen stellen aan ZUUVR, je offertes en facturen bekijken, je onderhoudshistoriek raadplegen... Kortom, je zwembad beheren wordt een pak eenvoudiger!

Extra features

De filtratie is letterlijk het hart van je zwembad en stuurt alles aan. We hebben bij ZUUVR Zero 3.0 dan ook verschillende features voorzien zoals:

  • waterlekdetectie in kelders;
  • automatische vulling;
  • de sturing van overloopzwembaden;
  • backwashen op druk, enkel wanneer het nodig is;
  • het aansturen van de verlichting;
  • een koppeling op de domotica van je woning;

Wil je ook genieten van de vele voordelen die ZUUVR Zero 3.0 te bieden heeft? Contacteer onze experts voor meer informatie!