Maak kennis met Shine: de revolutionaire zwembadverlichting van ZUUVR

18 maart 2024

Niks zo heerlijk als een avondlijke zwempartij bij sfeervolle verlichting. Jammer genoeg bestaat de verlichting in zwembaden doorgaans uit de traditionele ronde bollen met spots erin. Daarom ontwikkelde ZUUVR de nieuwe verlichting ‘Shine’, een onderwater led-strip die zorgt voor een organische verlichting.

Indirect licht voor de juiste sfeer

ZUUVR kreeg steeds vaker de vraag van architecten voor een alternatief op de traditionele spots. Dergelijke spots verlichten dan wel heel het zwembad, maar slechts vanuit bepaalde punten. Het antwoord kwam er in de vorm van onderwater led-strips die vloeiend in elke vorm en in elk zwembad aangebracht kunnen worden. Het licht komt hierbij niet meer uit een duidelijk afgebakende lichtbron, maar vloeit organisch voort uit het zwembad. Een primeur voor de zwembadwereld!

Naadloos, endless en digitaal

ZUUVR Shine bestaat uit endless onderwater led-strips die volledig naadloos worden ingewerkt, gelijk met de DEKK-afwerking. De strips zijn dimbaar waardoor je de lichtintensiteit kan instellen, volledig op maat per strip. Afhankelijk van inbouwdiepte kan je de warmte instellen van 2500K (warmwit) tot 8000K (extra koud). ZUUVR Shine is bovendien gekoppeld aan de Zero 3.0 sturing van je zwembad waardoor je via de app van je ZUUVR zwembad gemakkelijk je zwembadverlichting kan bedienen.

Wil je ook genieten van sfeervolle verlichting in je zwembad, volledig op maat en naadloos ingewerkt in de wanden of bodem? Contacteer ons voor meer informatie.