Kleur bekennen met DEKK: maatwerk voor jouw zwembad

29 juni 2023

Gedaan met stalenkaarten waarin de beschikbare kleuren voor je zwembad netjes staan opgesomd. Bij ZUUVR bepaal jij de kleur van jouw zwembad. Van traditioneel turkoois, wit of grijs over roos, fluogeel of zwart met gouden spikkels. Je kan het zo gek nog niet bedenken of DEKK maakt het mogelijk!

De vier meest voorkomende kleuren (betongrijs, wit, crème en antraciet) die gekozen worden voor een zwembad zitten standaard in ons kleurengamma. Maar matchen deze kleuren niet 100% met jouw idee of project, dan stellen we een nieuwe kleur samen. Volledig op maat.

Hoe maken we jouw kleur op maat?

Bij iedere op maat gemaakte kleur vertrekken we vanuit de witte kleur van ons standaard kleurengamma. Hier worden natuurlijke pigmenten aan toegevoegd om jouw gewenste kleur te maken. Die gewenste kleur kan een idee in je hoofd zijn, maar kan ook op basis van bestaande input gemaakt worden. Denk aan een foto, een staal van een bepaald materiaal in of rond je woning, een render… Zo realiseerden we al eens een azuurblauwe kleur op basis van een vakantiefoto en het wit van de krijtrotsen in Dover.

Tijdens het proces waarbij we de pigmenten met de standaardkleur vermengen, maken we vijf stalen van de gewenste kleur. Zit de juiste kleur voor jou nog niet helemaal in die vijf stalen? Dan gaan we opnieuw aan de slag met het maken van nieuwe stalen totdat we de gewenste kleur hebben bereikt. De pigmentering en het mengsel van het door jou gekozen staal wordt vervolgens zorgvuldig genoteerd en nadien toegepast in jouw zwembad.

Geen verkleuringen

DEKK is een sierpleister die in de massa wordt gekleurd. Niet enkel de toplaag zoals dat bijvoorbeeld bij een zwembadliner wel het geval is. Hierdoor zal je zwembad nooit verkleuren door de zon en je zwembad de kleur die je op maat liet maken altijd behouden.

Wil jij meer informatie over onze ecologische zwembaden of het gebruik van DEKK in een renovatieproject van je zwembad? Contacteer ons dan voor een afspraak.