Alle voordelen van ZUUVR in de publieke sector 

In een ZUUVR zwembad geniet de zwemmer van zacht en gezond water, vrij van irriterende producten. ZUUVR biedt u niet alleen een buitengewone zwemervaring, maar ook een enorme verkleining van de ecologische voetafdruk.
ZUUVR Zero staat voor Zero Chemicaliën. ZZ is een 100% biologische en natuurlijke filtratie, op basis van bacteriën en mineralen.
ZZ kan toegepast worden in particuliere zwembaden, in semi publieke zwembaden en in publieke zwembaden.
Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. (totaalrenovatie van het filtersysteem – niet compatibel met een andere filtratie)

“Hoe groter het zwembad – hoe groter de impact van ZUUVR”

We sommen hierbij de belangrijkste voordelen op die uw organisatie zal ondervinden door ZUUVR te gaan. Welk voor u prioriteit krijgt mag u zelf invullen:) 

Besparingen 

 • Het waterverbruik daalt gemiddeld met 70% tov een traditionele filtratie. Er wordt gespoeld met lucht, de 30l verversing per gast is niet meer nodig,… Deze besparing geeft al fors voordeel.
 • Het water dat nog wel gebruikt wordt om te spoelen is natuurlijk en kan zo herbruikt worden voor planten te sproeien, toiletten,… 
 • De grootste besparing van al dit dikwijls in de verwarming. Minder koud water toevoegen = minder verwarming nodig. Kosten hiervan dalen vaak met 50%. 
 • Indirecte besparingen zijn er, ze zijn alleen moeilijker in cijfers uit te drukken. Mensen douchen minder lang ( geen chloorgeur afspoelen ), de infrasturctuur gaat langer mee ( geen chloordampen, geen roest, geen verf die los komt,…. ). en wat vaak het meest opvalt is de ventilatie die het veel eenvoudiger krijgt: chloordampen tasten heel dat toestel grondig aan. 

Gezondheid en ecologie 

 • Gezondheid
  Zacht en gezond water, vrij van irriterende producten. Geen chloor in water, geen chloordampen in de lucht; geen huidallergieën, geen astma, dit is verleden tijd.
 • Toegankelijkheid
  Dit hangt nauw samen met gezondheid. Het natuurlijk water is ook toegankelijk voor baby’s, zwangere vrouwen en ouderen.
 • Ecologie
  Verklein uw ecologische voetafdruk enorm door bovenstaande voordelen.  Voor uzelf, voor de planeet, maar ook voor uw imago naar de gasten toe. 

Business 

 • Marketing
  Neem voorsprong!
  Laat zien dat u innovatief bent, dat u klaar bent voor de toekomst. Dat u in zit met uw gasten en hun gezondheid. Dat u denkt aan de planeet, aan duurzaamheid.
 • Stabiliteit
  Onze transparante formules zorgen voor stabiliteit in de budgetten. Meer info ove onze verschillende financieringsmodellen kan u vinden in ons kennis-centrum.
  Doordat we zoveel water besparen zijn we in staat om zeer interessante leasing modellen voor te stellen. Hierbij doet u geen eenmalige investering maar spreidt u de kosten. Vaak bespaart men al vanaf dag 1!
 • 365 dagen zwembad
  We zetten in op onderhoud en staan in nauw contact met labo’s en volksgezondheid. Onze 360° aanpak helpt om uw zwembad steeds in topconditie te houden. 

Betrokkenheid 

Dit wordt erg belangrijk in organisaties. ZUUVR betrekt iedereen in de organisatie – van de poetsploeg tot het management. We doen steeds een study vooraf waarbij we iedereen briefen op zijn terrein. Alsook een opleiding achteraf zodat iedereen op zijn niveau weet wat te doen. 

ZUUVR Zero kan bij nieuwbouw, maar zeker ook bij bestaande zwembad toegepast worden. Deze ombouw neemt afhankelijk van de grootte slechts enkele dagen in beslag.
ZUUVR inspireert mensen om alle voordelen van water te gebruiken, zonder verspilling.